Cum faci sex cu un tampon in vagin?

Vrei sa stii ce fel de sex poti sa faci cu un tampon inauntrul tau si ce tipuri de contact sexual cu siguranta nu sunt recomandate in timpul menstruatiei?

Multor femei (si barbati) le este greu sa se abtina de la sex in timpul menstruatiei. Femeile au adesea o dorinta mai puternica decat de obicei. Dar cum ramane cu sangele? Cu exceptia (probabil rara) a celor care au o inclinatie speciala pentru sange, exista putini oameni care ar fi excitati in plus sa vada cantitati mari de sange. In astfel de cazuri, prosoapele nu sunt de ajutor deoarece sangele continua sa curga. Cele mai potrivite sunt tampoanele.

Cum faci sex cu un tampon in vagin?

Un tampon iti permite sa te bucuri de sex in multe feluri in timpul menstruatiei. Daca e posibil, fa un dus inainte de actul sexual si schimba tamponul. Dupa dus, daca menstruatia ta este slaba, poti face sex oral. Daca ai un tampon introdus in vagin, sexul anal poate fi ceva special. Tamponul poate servi ca stimul suplimentar atat pentru femei, cat si pentru barbati.

In cazul in care tamponul este introdus corect, nu ai de ce sa-ti faci griji ca va iesi sau va provoca frecare incomoda. Daca sexul oral sau anal nu ti se potriveste in acel moment, puteti sa va mangaiati unul pe altul cu degetele. Multor oameni le place sa se joace cu degetele. Acest lucru este, bineinteles, admirabil si confortabil, dar trebuie sa fiti deosebit de atenti in timpul menstruatiei deoarece multe femei au sanii sensibili in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca presiunea si framantarea excesiva nu va provoca placere.

Poti sa faci sex cu un tampon in vagin?

Sexul vaginul si tampoanele nu merg

Saptamana in care femeia are menstruatie este una special si nu puteti face chiar orice. Unul din lucrurile pe care nu ar trebui sa le faceti este sexul vaginal daca ai un tampon in vagin. Daca esti complesita de pasiune, mai bine indeparteaza tamponul si fa sex cu prezervativ. Daca pasiunea este atat de mare incat nu poti folosi nici prezervativ (sau nu ai unul la indemana) si ati facut sex in ciuda tamponului, acest lucru poate cauza o serie de complicatii neplacute – tamponul se poate bloca si provoca dureri abdominale.

Tamponul blocat poate provoca, de asemenea, infectii grave – acest lucru poate fi mortal. Aproape toate complicatiile care apar trebuie sa fie tratate de catre un medic.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact