Vrei să dormi bine? Ia în considerare următoarele recomandări

Dat fiind viaţa agitată pe care o duc majoritatea tinerilor, atunci când vine noaptea, patul se transformă în cel mai bun prieten. Cu toate acestea, ce faci când nu poţi să dormi sau chiar dacă o faci te trezeşti mai obosit ca niciodată?

Răspunsul poate să stea în multe probleme, ca stresul, dar şi în câteva lucruri pe care nu le faci cum trebuie. Luând acestea în considerare, ţi-am pregătit câteva recomandări, asta deoarece un somn bun ţine depresia departe şi cheful de ieşiri, petreceri, citit sau chiar sex aproape.

Nu e aşa că şi tu îţi doreşti mai multă energie? Cheia este un somn bun, iar pentru asta citeşte următoarele:

Neutralizează zgomotul! Fie că este de afară, fie că este de la ceasul de pe noptieră, încearcă să scapi de el. Foloseşte-te de dopuri pentru urechi sau de o muzică relaxantă care se va închide după ce vei adormi.

Fă din dormitor camera ta cea mai sigură. Dacă este ceva neînregulă cu dormitorul: mirosul, poziţia patului, salteaua sau pernele tari, schimbă!

Fă întuneric cu orice preţ! Fie îţi cumperi cortine într-o culoare închisă, fie îţi cumperi ochelari de dormit, elimină chiar şi cea mai mică urmă de lumină, da, da, chiar şi cea care poate să vină pe sub uşă.

Această recomandare este cea mai importantă şi poate nu te-ai gândit la ea până acum, pentru că nu poţi să crezi că noaptea te poate deranja lumina, însă din când în când, noapte ne trezim – poate să mergem la baie sau să bem apă – şi vedem luminiţe.

Deci închide lumina de pe hol, de la televizor, telefon mobil (ştii clipitul când primeşti e-mail-uri sau sms-uri), chiar şi cea de la computer şi de la ceasul cu alarmă. Dacă nu poţi să închizi ceva, pune o pătură deasupra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact