Tu ai avut vreodată un mega-orgasm?

tumblr-ll079gu3uy1qd3478o1-500

Mega-orgasmul a devenit realitate! Totul este să ai tehnica necesară.

Sexologul american Vera Brodinsky, specializată în sensibilitatea nervilor, a dovedit (în faţa a 5 profesori universitari!) că un orgasm de 270 de minute este realizabil!

Maratoanele orgasmice sunt posibile prin utilizarea unei tehnici dezvoltate în Orientul Îndepărtat cu mai mult de 3,500 de ani în urmă. Exerciţiul permite controlarea corpului nostru şi prelungirea orgasmului pentru aproape tot atâta timp cât dormim.
Senzaţia ar putea fi descrisă ca şi cum ai urca pe o scară a plăcerii, tot mai sus şi mai sus, către o fericire care nu se termină niciodată. Vera a realizat acest record cu soţul ei, care şi-a folosit degetele pentru a-i stimula clitorisul şi vaginul. Ea a împărţit zona clitorisului în patru părţi (cadrane) şi a constatat că partea din stânga sus este cea mai sensibilă la stimulare.
Întinsă pe masă cu picioarele larg desfăcute, ea a fost stimulată de degetele soţului ei, iar cei prezenţi nu s-au putut abţine să nu se minuneze de ceea ce au văzut: un orgasm care pur şi simplu nu se mai termina.
Cuplul organizează seminarii despre mega-orgasme, au publicat şi o carte şi au realizat un video pentru “studenţi”.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

reclama mare, daca vrei foloseste contact