O noua tehnica pentru a rezolva problemele de orgasm

Este un mit comun ca un orgasm puternic poate fi atins numai prin sex salbatic. Dar tehnica pe care o prezentam in acest articol rezolva problemele intr-un mod diferit si mult mai relaxat!

Problemele de orgasm pot fi rezolvate prin sex normal
Multi oameni care au probleme cu orgasmul sunt convinsi ca un orgasm puternic poate fi atins numai prin sex salbatic, in cadrul caruia partenerii fac ceva special. Acest lucru, bineinteles, nu este adevarat, pentru ca un cuplu poate ajunge la orgasm printr-un raport sexual complet simplu, in pozitia misionarului.

Daca un cuplu vrea sa ajunga la un orgasm relaxat, unul dintre parteneri de obicei trebuie sa fie complet pasiv, iar celalalt activ.

Daca ai o problema cu orgasmul, cea mai usoara metoda pentru partnerul mai putin activ este sa incerce sa nu se miste in timpul actului sexual si sa stea relaxat, astfel incat in momentul apropierii de orgasm corpul sa devina complet relaxat inainte de explozie.

Pentru unii acest lucru se intampla natural, in timp ce altii trebuie sa invete metoda in timpul actului sexual. Poate vei descoperi ca incercand sa stapanesti tehnica creezi un alt fel de tensiune in corpul tau. Exercitiul nu este dificil, majoritatea oamenilor invata destul de repede cum sa se relaxeze si sa se deschisa pentru un orgasm. Poti exersa si atunci cand partenerul iti face sex oral, mai ales daca o face incet si te ajuta sa te relaxezi.

Depaseste problemele de orgasm prin sex nemiscat
Dupa ce ai deprins prima tehnica, incearca asa-numitul sex fara miscare, ceea ce inseamna sa stai aproape nemiscata in timpul actului sexual. Probabil nu vei putea de la inceput, pentru ca te va framanta ceea ce ar putea crede partenerul, dar nu ar trebui sa renunti. Incearca sa te relaxezi si sa nu te gandesti la lucruri inutile.

Acest exercitiu este deosebit de potrivit pentru femeile cu muschi vaginali puternici deoarece prin contractarea acestora ea poate stimula penisul partenerului fara sa-si miste pelvisul si fesele.

Unii barbati stiu cum sa-si introduca penisul si sa ramana tare fara nici o miscare, iar femeia sa ajunga la orgasm nemiscata. Cauzul descris este destul de rar, dar asta nu inseamna ca nu merita sa incerci. La urma urmarei, practica te duce la perfectiune!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact