Învaţă tehnici care te pot ajuta să ai orgasme multiple în timp ce te masturbezi!

tumblr-lgi35qiwvj1qagkrao1-500

Acordă-ţi timp, stimulează-ţi tot penisul, atinge-ţi testiculele şi anusul. Concentrează-te pe corpul tău şi pe ceea ce simţi mai mult decât asupra unui conţinut pornografic pe care îl poţi invoca în mintea ta.

Când te apropii de ejaculare, opreşte-te şi aşteaptă ca starea de excitare să se diminueze înainte de a continua. Trebuie să te opreşti în momentul potrivit – mai bine te opreşti mai devreme decât mai târziu.
În afară de a respira profund, contracţia musculaturii pelviene sau strângerea cu mâna a penisului te va ajuta să amâni ejacularea. Ţine partea de jos a penisului cu indexul şi degetul mijlociu, pune degetul mare în vârf şi strânge, sau apucă penisul ca pe o lopată şi strânge vârful capului cu degetul mare. Te poate ajuta şi dacă îţi strângi testiculele, care se retrag uşor în interiorul corpului tău înainte de ejaculare, cu degetul mare şi arătătorul, trăgându-le în exterior.
Nu renunţa dacă nu poţi opri ejacularea la început sau dacă îţi pierzi erecţia
Poţi elibera starea de excitare sexuala şi prin masajul zonei genitale, apăsâng “punctul de un milion de dolari”, situat chiar înainte de anus, sau printr-un sistem de blocare format din degetul inelar şi arătător pentru a ţine uretra într-un loc, în timp ce apeşi tare cu degetul mijlociu.
Tehnici progresive implică şi redirecţionarea energiei sexuale colectate în organele genitale, prin spate către creier şi apoi înapoi în jos, înspre buric, unde este stocată. Te ajută dacă împingi cu degetele înspre podea, îndoi capul pe spate şi îţi atingi cerul gurii cu vârful limbii.
Nu renunţa dacă nu poţi opri ejacularea la început sau dacă îţi pierzi erecţia. Va deveni mai uşor de controlat pe măsură ce practici şi partenera va fi, de asemenea, fericită să descopere cunoştinţele  nou dobândite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

reclama mare, daca vrei foloseste contact