Există viaţa sexuală dincolo… de penetrare?

f5683-orig-oral-sex-lick-pussy

Există un anumit univers sexual şi dincolo de penetrare…

Dar, înainte de a-l putea explora, trebuie să faci o trecere mentala de la ideea că orice altceva în afară de penetrare este doar preludiu şi să începi să te gândeşti la penetrare ca doar la unul dintre multele lucruri amuzante pe care le poţi face cu altă persoană goală.

Aşa cum spune şi numele lor, jucăriile sexuale sunt grozave deoarece presupun distracţie, doar că pentru adulţi. Jucăriile sexuale nu înlocuiesc atingerea unui partener, dar ele pot aduce umor şi excitare în plus în joaca voastră sexuală, de care multe cupluri se bucura.

Unele persoane consideră că sexul oral este mai intim decât actul sexual, în timp ce alţii îl văd ca fiind nimic mai mult decât o formă de preludiu. În orice fel ai vedea lucrurile, având în vedere numărul mare de persoane care îl clasifică drept felul lor preferat de a primi plăcere, cei mai mulţi dintre noi nu au petrecut suficient timp învăţând faptul că să oferi poate fi, de asemenea, o experienţă plăcută.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

reclama mare, daca vrei foloseste contact