Cinci alimente care luptă contra alergiilor de primăvară

Primăvara a venit, însă la fel ca fiecare anotimp şi acesta are câteva părţi negative. Pe lângă astenia de primăvară şi răceala, primăvara vine cu un bagaj de alergii. Mai jos ai câteva alimente care luptă contra alergiilor de primăvară.

Din păcate, nu exista un leac care să te scape complet de alergii, iar dacă nu vrei să apelezi la pastile ca să îţi treacă, specialiştii te sfătuiesc să încerci următoarele cinci alimente.

  •  Alunele – Pe lângă faptul că această mică gustare îţi va aduce aportul de magneziu şi vitamina E, alunele ajuta şi la ameliorarea alergiilor de primăvară. Alunele sunt bune şi pentru cei care suferă de astm şi pentru cei care au sistemul imunitar slăbit.
  •  Merele – Oamenii de ştiinţă au descoperit că dacă mănânci cu regularitate mere, datorită antioxidanţilor, acestea te scapă de alergii şi de probleme respiratorii.
  •  Somon – Datorită faptului că alergiile apar în special la persoana cu sistemul imunitar slăbit, peştele ajută contra luptei cu simptomelor care vin cu frumoasa primăvară. Mănâncă de doua ori pe săptămână somon şi dacă tot nu îţi trec alergiile, atunci mergi la doctor.
  •  Struguri – Acest fruct conţine mulţi antioxidanţi şi alte proprietăţi care ajută sistemul imunitar, respectiv relaxează vasele de sânge, în timp ce îl încurajează să diminueze şi colesterolul „rău”. Deci cred că este clar: struguri, struguri, struguri şi nu o să mai ai parte de „hapciu!”.
  •  Roşii: Probabil până acum ai aflat deja că roşiile sunt o sursă importantă de vitamina C, acestea conţin şi antioxidanţi care ajută corpul să diminueze din atacurile astmatice cu aproape 45%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact