Ce te faci când n-ai reuşit să o aduci la orgasm?

Din diferite motive, sexualitatea şi-a întors privirea într-o nouă direcţie.

De la dominaţia totală a sexului masculin şi egoism în sexualitate, am întors capul şi am început să ne ne închinăm orgasmului feminin. Cine nu îşi poate duce partenera la orgasm este considerat un amant prost. În trecut, nimeni nu obişnuia să îşi facă griji în privinţa asta.

Dar cei mai mulţi bărbaţi îşi doresc în zilele noastre să îşi satisfacă partenera şi să o ducă pe culmile orgasmului. Acesta este un scop nobil, dar îi acordăm prea multă importanţă.

Sexualitatea feminină nu poate depinde numai de cunoaşterea bărbatului. Uneori pur şi simplu nu funcţionează şi rareori este vina bărbatului. Poate că femeile nu sunt de acord, dar orgasmul feminin este ceva ce doar o femeie poate face să exista şi ele trebuie să se descurce singure să ajungă acolo.

Uneori pur şi simplu nu se întâmplă. Ea nu termină, tu termini prea repede, o doare, nu se poate relaxa suficient să ajungă la orgasm sau trebuie să facă pipi. Nu face o greşeală începând să te învinovăţeşti.

Un bărbat trebuie să se facă disponibil şi să încerce să se bucure de actul sexual cât de mult poate. Poate că orice aşteptare mai mare este nerealistă şi nejustificată. Nu trebuie să permiţi ca faptul că nu ai satisfacut-o să sape o adâncitură în ego-ul tău. Nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie să oferi femeilor orgasm deoarece sprijini dependenţa lor de bărbaţi în felul ăsta, dar nu multe feministe observă lucrul ăsta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact