Ce pot să fac dacă sunt impotent?

Dacă ai probleme cu erecţia, primul pas ar trebui să fie să mergi la un medic.

Dificultăţile erectie pot fi un semn de avertizare timpurie a unor alte probleme de sănătate potenţial grave – modul corpului tău de a-ţi spune că se întâmplă ceva. Este important să înţelegi ce ar putea cauza schimbările erecţiilor tale.

Pe lângă a merge la medic, poate doreşti să iei în considerare şi să vorbeşti cu un psiholog sau un terapeut sexual. Acesta din urmă este specializat în diagnosticul şi tratamentul disfuncţiilor sexuale. Dacă mergi la un terapeut sexual, ai nevoie şi de un examen medical şi acesta va avea probabil mai multe informaţii decât medicul tău cu privire la detaliiledisfuncţiilor erectile.

Unul dintre cele mai dificile aspecte ale dificultăţilor erectile este modul în care gândurile şi sentimentele tale îţi pot perpetua dificultăţile. Avem tot dreptul să folosim limbajul pe care îl vrem pentru a ne descrie. Dar poate vrei să te gândeşti la faptul că descriindu-ţi problema spunându-i impotenţă sau considerandu-te impotent, acest lucru funcţionează de fapt împotriva obiectivelor tale, de a avea un sentiment pozitiv despre tine şi despre capacitatea ta de a da şi de a primi plăcere sexuală.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact