Ai grija de sănătatea ta sexuală!

woman-naked-on-belly

Problemele de sănătate sexuală, cum sunt bolile cu transmitere sexuală, pot duce la complicaţii pe termen lung şi chiar moarte.

Mergi la medic în mod regulat şi fii sinceră în privinţa vieţii tale sexuale, precum şi în privinţa problemelor de sănătate pe care este posibil să le ai.

Dincolo de bolile cu transmitere sexuală există o serie de alte probleme de sănătate sexuală, inclusiv lipsa lubrifierii vaginale, scăderea libidoului, sângerări neregulate, probleme de contracepţie şi altele.

– Lipsa lubrifierii vaginale. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu eşti excitată. Dacă lucrurile nu sunt suficient de alunecoase, introdu lubrifiantul în viaţa ta sexuală.
– Libidou scăzut. În cazul în care interesul tău pentru sex este în scădere, poţi face câţiva paşi pentru a-i da acestuia un impuls. Învaţă mai multe despre cauzele libidoului scăzut şi ce poţi face în privinţa lui.
– Marele “O”. Multe femei au probleme în a ajunge la orgasm cu un partener (sau deloc). Verifică sfaturile noastre pentru atingerea orgasmului.
– Contracepţia. Ia în considerare diferite metode anticoncepţionale în afară de pilulă, cum ar fi diafragma, steriletul, prezervativele, spermicidele şi multe altele.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

reclama mare, daca vrei foloseste contact