Actul sexual nu se începe cu penetrare dură!

Există de fapt doar câteva tehnici sexuale care ar putea fi periculoase dacă partenerii merg prea departe sau încearcă să experimenteze într-un mod greşit.

Ceva ar putea merge prost în timpul jocurilor sado-maso atunci când unul dintre parteneri poate pierde controlul şi astfel să îi facă rău celuilalt.

Dar şi modul în care începi să faci sex poate duce la probleme. De exemplu, dacă începi penetrarea într-un mod prea dur. Un stil prea „ciudat” de penetrare poate duce la leziuni ale ambilor parteneri, mai ales dacă femeia se află deasupra. Îţi poţi răsuci sau „rupe” penisul! Deci, evită penetrarea dură la început.
Acest lucru poate duce efectiv la sângerări şi leziuni urâte. Mai ales atunci când vorbim de penetrarea anusului. Un mix neglijent de sex anal şi vaginal poate duce şi la multă durere. Un bărbat se poate alege cu uretrită, iar femeia cu vaginită. De asemenea, ai grijă atunci când faci sex cu o femeie care a suferit mai mult de un avort. Trebuie să faci sex cu ea cât mai uşor posibil.
Experţii chiar recomandă femeilor care au avut probleme de avort să se abţină de la sex în timpul sarcinii deoarece orgasmul le-ar putea afecta copilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact