3 cele mai bune sfaturi pentru un preludiu de nota 10

Atunci când abordezi preludiul puţin altfel, totul devine mult mai palpitant şi mai incitant. Ţine cont de sfaturile noastre şi nu îţi va părea rău!

1. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru preludiu este să-l începi mai devreme decât în mod normal, făcând-o chiar în public! Nu, asta nu înseamnă să ofensezi restul societăţii. Poţi să te bucuri de preludiu cu iubitul tău, în public, făcând o serie de lucruri subtile, dar ispititoare. Poţi să îi pui mâna pe fund în treacăt, poţi să îi faci din ochi, să îi trimiţi un mesaj obraznic şi altele. Depinde numai de tine, iar partenerul cu siguranţă nu va refuza să intre în acest joc cu tine. Nu uita că anticiparea construieşte starea de excitare!

2. Când eşti în mijlocul preludiului, vei vrea să îţi aminteşti că să fii tandră e mai plăcut decât să fii dură. Apucându-i corpul partenerului ferm şi fiind prea dură poate chiar să-l inhibe puţin. Doar pentru că el te apucă de fund uneori, nu înseamnă că trebuie să o faci şi tu. Păstrează lucrurile într-o notă blândă şi calmă.

3. Fii mereu în mişcare şi nu te concentra pe o singură zonă prea mult timp. Doar pentru că îi place să îi stimulezi o anumită zonă a corpului nu înseamnă că poţi să uiţi să vizitezi şi altele. Să te mişti din loc în loc şi să aduci mereu în joc lucruri noi şi interesante îţi vor menţine partenerul curios şi excitat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact