Sfaturi cheie pentru un abdomen plat

Pentru a te bucura de un abdomen plat este nevoie de un stil de viață sănătos, echilibrat și mai ales să ții cont de ceea ce mănânci. Ține minte, ești ceea ce mănânci, renunță la mâncarea de la fast-food, oricât de delicioasă ar părea și înlocuiește cartofii prăjiți și ciocolata cu fructele. Consumă proteine, cum ar fi fasolea și nucile, fructe și legume, cereale, renunță la pâine în favoarea fibrelor din cereale, și de asemenea, stai departe de produsele de patiserie, prăjituri, dulciuri, sau orice este făcut din făină albă.
Mănâncă de-a lungul zilei, de mai multe ori câte puțin, dar nu exagera! Așteaptă până îți este foame din nou, ca să mănânci, concentrează-te pe alimentele sănătoase, fără zahăr, zahărul te va face să te simți obosită și să mânânci mai mult decât de obicei.
Consumă alimente crude, deoarece vitaminele importante se pierd prin gătire, și de asemenea, scade valoarea nutritivă. Alimentele crude se digeră mult mai îndelung, și te vei simți sătulă mai mult timp. Organismul tău va absorbi mai încet nutrienții, astfel că până la următoarea masă nu vei pierde din energie. Aceste alimente sunt :
varza
morcovii
castraveții
țelina
conopida
țuchinii
salata
ceapa
roșiile
perele
broccoli
bananele
merele
spanacul

Asigură-te că mănânci întotdeauna cu 2 ore înainte să dormi. Corpul tău încetinește funcțiile când dormi, așa că digestia nu se face corespunzător. Iar dacă te pui în pat foarte târziu, nu mânca după ora 21, deoarece alimentele consumate târziu se transformă în grăsimi.
Bea multă apă. Înlocuiește sucurile și băuturile carbogazoase cu apă plată. Poți să adaugi lămâie în apa plată, deoarece îți accelerează metabolismul. Avertisment-a bea sucuri de fructe din comerț poate părea o alternativă, dar conțin la fel de mult zahăr ca și băuturile carbogazoase. Cel mai bine e să le prepari singură, cu ajutorul blenderului.
Este crucial să-ți accelerezi metabolismul. Cu cât metabolismul e mai accelerat, cu atât mai multă energie (și grăsimi) vei arde, chiar și atunci când nu faci exerciții. Pentru a-ți accelera rata metabolismul, crește numărul meselor zilnice între 6 și 8. La fiecare 2 sau 3 ore, ia o masă mică. Dar nu exagera, pentru efecte optime, consumă carbohidrați înainte de ora 14, și după aceea, doar proteine.

Fă aerobic, zilnic, minim 30 de minute, și ia pauză 1-2 zile în fiecare săptămână. Dansează, aleargă, înoată, mergi cu bicicleta, chiar plimbă-te.
Nu te înfometa! Rezultatele vor fi temporare dacă te înfometezi, și frustrarea va reveni. Când te înfometezi, metabolismul încetinește, organismul intră în alertă, și pierzi foarte puțin în greutate.
Nu exagera cu ronțăitul între mese. Avem obiceiul ca atunci când ne plictisim, să ronțăim ceva. Mănâncă un fruct, un iaurt slab, un pumn de alune etc. Aceste alimente ne dau senzația de sațietate până la următoarea masă. Sursa: e-feminin.ro
Traieste Sanatos si vei avea o Viata Fericita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reclama mare, daca vrei foloseste contact