Culturismul si potenta sexuala

59

Un mare mit urban este legat de culturism si impotenta sau marimea penisului. Evident, cand vezi un tip care arata foarte bine trebuie sa-i gasesti un defect imaginar, prin care sa-ti acoperi lenea si lipsa de respect de sine.

Potenţa sexuală depinde de mai mulţi factori dintre care cei mai importanţi sunt cei hormonali (testosteronul), ai sitemului circulator şi psihici. Marimea penisului depinde de mediul hormonal din adolescenta si pare sa fie in mare masura determinata genetic, fara legatura cu dimensiunile altor parti ale corpului.

Antrenamentele si dieta pentru cresterea in masa musculara cresc atat apetitul sexual cat si potenta. Cresterea in masa musculara si forta, vasele de sange mai elastice si mai sanatoase, nivelul crescut al testosteronului, imagine de sine mai buna, autocontrol mai bun.
Ca un bonus, reducerea stratului de grasime de pe burta duce la cresterea aparenta a penisului.

Samburele de adevar este la folosirea steroizilor. Steroizii pot opri functionarea normala a sistemelor responsabile cu apetitul si potenta sexuala. Unii o fac in timpul administrarii, altii abia dupa ce li se intrerupe utilizarea. Deci si musculosii “pe steroizi” sunt potenti, chiar mult mai potenti decat un om obisnuit, pentru ca unul dintre efectele steroizilor(in timpul administrarii) este cresterea potentei si apetitului sexual.

Sa nu confundam steroizii cu suplimentele nutritive: majoritatea suplimentelor nutritive iti vor imbunatati viata sexuala, fie prin cresterea apetitului si potentei(stimulatoarele de testosteron) fie prin vasodilatatie(stimulatoarele de oxid nitric).

O alta situatie in care antrenamentele si dieta pot sa scada potenta este atunci cand apare supraantrenamentul sau dieta este dezechilibrata, prea saraca in calorii si nutrienti esentiali. Hidratarea scazuta poate diminua dimensiunea erectiilor, deci e bine sa fim in permanenta bine hidratati.

Deci daca nu va supraantrenati si nu folositi steroizi anabolici, nu are de ce sa va fie teama, ba din contra, succesul sexual este aproape garantat de un corp atletic, de antrenament, alimentatie si suplimentele nutritive specifice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

reclama mare, daca vrei foloseste contact